Οικογένεια στην Κρήτη καταγγέλλει ακραία ρατσιστική συμπεριφορά (Φωτο)

Θύμα των ρατσιστικών πεποιθήσεων που έχει μία γειτόνισσα έχει πέσει μία οικογένεια Αλβανών που ζει και βγάζει τίμια το ψωμί της εδώ και πολλά χρόνια στα Χανιά.

Σε γειτονιά πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης, η οικογένεια διαμένει για χρόνια στα Χανιά, με το παιδί να πηγαίνει κανονικά στο σχολείο από το νηπιαγωγείο, ενώ ο πατέρας εργάζεται ως εργολάβος οικοδομών.

Τελευταίο περιστατικό από την γειτόνισσα ήταν τα φύλλα εφημερίδας που βρήκε “κολλημένα” -λόγω της βροχής- στο αυτοκίνητό του, με δημοσιεύματα για τους Αλβανούς.

Όπως μάλιστα λέει στο Parakritika.gr, η συγκεκριμένη γυναίκα δεν διστάζει να βρίζει το κοριτσάκι του, που επιστρέφει κλαίγοντας στο σπίτι, ενώ και ο ίδιος, πηγαίνοντας στη δουλειά ή επιστρέφοντας ακούει ουκ ολίγα “γαλλικά” για την καταγωγή του σε καθημερινή βάση.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, η γυναίκα αυτή έφτασε σε σημείο να βρίσει και την σύζυγό του, προσβάλλοντας μάλιστα την μνήμη του αδικοχαμένου γιου της, μαθητή λυκείου, ο οποίος “έφυγε” πριν από λίγα χρόνια από τη ζωή λόγω δυστυχήματος στα Χανιά!

Ήδη έχει γίνει σχετική αναφορά στις Αρχές για την ρατσιστική συμπεριφορά και τα επεισόδια σε βάρος του ιδίου και της οικογένειάς τους, αλλά πλέον ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και δεν πάει άλλο!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί